- Food for Thought: Upcycling prozesuak praktikan jarri - Elena Portillo , Juan Righetti | Tabakalera - Donostia / San Sebastián

Food for Thought: Upcycling prozesuak praktikan jarri

 

"Upcycling" ideia "baztertu, murriztu, berrerabili, birziklatu" goiburupean dagoen jasangarritasunaren korrontean oinarrituta dago eta haren hondakinak murriztea sustatzea du helburu, berrerabilpen sortzailearen bidez. Beste era batera esanda: prozesu bateko hondakinak erabiliz produktu berri bat sortzean datza Upcycling kontzeptua.

Lantegi praktiko honetan Roca Recicla proiektuan egiten dutena egiten ikasiko dugu: boteila hutsak, poliestireno kaxak, egurrezko kaxak eta plastikozko poltsak erabiliz, produktu berriak sortzen erakutsiko digute.

 

Saio bat aukeratu:

10:00-13:00  Izena eman

17:00-20:00  Izena eman

Más actividades de Food For Thought :

Buletinera harpidetu!
Tabakalerari lotutako albiste eta berri guztiak jasoko dituzu zure helbide elektronikoan.

Guests

Elena Portillo

Birziklapenaren artisaua

Juan Righetti

Beira-artisaua